Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

szolgáltatás Zalakaros

kifejezésre
1

Szolgáltatás Zalakaros keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Belenus Thermalhotel***

  Belenus Thermalhotel*** - Szolgáltatás Zalakaros - Tudakozó.hu Belenus Thermalhotel*** - Szolgáltatás Zalakaros - Tudakozó.hu

  8749 Zalakaros, Üdülő sor 4.

  Ganz Danubius három csillagos szállodánkban egész évben várjuk a kikapcsolódni vágyó kedves vendégeinket. Szobáink fürdőszobásak, színes televízióval és minibárral, telefonnal felszereltek.
  Éttermünkben svédasztalos reggelivel, és vacsorával várjuk vendégeinket.
  Az alig pár méterre található gyógyfürdőben mindent, megtalál a kedves érdeklődő amit elfáradt teste megkívánhat és felfrissülhet. Szállodánk úszómedencéje korlátlanul áll vendégeink rendelkezésére.

  A kétemeletes szálloda 40 kétágyas szobával v...


  Részletek
 • 2. Hotel Freya

  Hotel Freya - Szolgáltatás Zalakaros - Tudakozó.hu

  8749 Zalakaros, Termal u. 7.

  Hotel Freya három csillagos szállodánkban egész évben kellemesen kikapcsolódhat, felfrissülhet
  az idelátogató. Egy összekötő folyósón keresztül egyenesen a gyógyfürdőbe juthat el a kedves vendég, ahol a gyógyvíztől kezdve az élményfürdőig, szaunáig mindent megtalál az érdeklődő.
  Szállodánkban svédasztalos reggelivel és vacsorával várjuk kedves vendégeinket, ahol a magyaros ízek mellett helyi specialitásokat is kóstolgathatnak.

  Tevékenységek:

  Élményfürdő \x09
  Étkező \x09
  Étterem
  Éttermi ...


  Részletek