Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

épületvasalat Zalahaláp

kifejezésre
1

Épületvasalat Zalahaláp keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Za-Sa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Za-Sa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Épületvasalat Zalahaláp - Tudakozó.hu Za-Sa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Épületvasalat Zalahaláp - Tudakozó.hu Za-Sa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Épületvasalat Zalahaláp - Tudakozó.hu Za-Sa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Épületvasalat Zalahaláp - Tudakozó.hu Za-Sa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Épületvasalat Zalahaláp - Tudakozó.hu Za-Sa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Épületvasalat Zalahaláp - Tudakozó.hu Za-Sa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Épületvasalat Zalahaláp - Tudakozó.hu Za-Sa Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Épületvasalat Zalahaláp - Tudakozó.hu

  8308 Zalahaláp, Petőfi tér 3.

  A ZA-SA Kft. 1999. évben alakult, magánszemélyek társaságaként. Jogelődjeit is beszámítva, több mint 40 éve foglalkozik különböző ipari termékek, alkatrészek gyártásával. A társaság két telephelyen működik, jelenleg 100-120 fős dolgozói létszámmal. A céget kvalifikált mérnökök, közgazdászok irányítják, akik egyben tulajdonosai is a Kft-nek.

  A ZA-SA Kft. termelési struktúrája alapvetően két pillérre épül. Az egyik pillér a saját, önálló termékek gyártása,
  amellyel közvetlenül a kereskedelemben részt tu...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak