Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

szögmérő Zalaegerszeg

kifejezésre
1

Szögmérő Zalaegerszeg keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Euro-Geo Kft

  Euro-Geo Kft - Szögmérő Zalaegerszeg - Tudakozó.hu Euro-Geo Kft - Szögmérő Zalaegerszeg - Tudakozó.hu Euro-Geo Kft - Szögmérő Zalaegerszeg - Tudakozó.hu Euro-Geo Kft - Szögmérő Zalaegerszeg - Tudakozó.hu

  8900 Zalaegerszeg, Kiserdei u. 1.

  Az Euro-Geo Kft.-t 1990-ben alapította a MOM (Magyar Optikai Művek) vezető mérnökeiből, és a német Gottlieb Nestle GmbH. menedzsmentjéből megalakult tulajdonosi kör.
  A társaság fő profilja a földmérő és építőiparban használatos műszerállványok és egyéb mérőeszközök gyártása, forgalmazása. A saját előállítású termékeken kívül a Gottlieb Nestle GmbH. kizárólagos magyarországi forgalmazójaként, annak teljes geodéziai és lézeres műszerpalettáját, és a francia FAYNOT- cég határjelölő rendszerét importálja.
  Az ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak