Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

őrzött parkoló Zalaegerszeg

kifejezésre
1

Őrzött parkoló Zalaegerszeg keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Piccoló Panzió és Vendéglő

  Piccoló Panzió és Vendéglő - Őrzött parkoló Zalaegerszeg - Tudakozó.hu Piccoló Panzió és Vendéglő - Őrzött parkoló Zalaegerszeg - Tudakozó.hu Piccoló Panzió és Vendéglő - Őrzött parkoló Zalaegerszeg - Tudakozó.hu Piccoló Panzió és Vendéglő - Őrzött parkoló Zalaegerszeg - Tudakozó.hu

  8900 Zalaegerszeg, Petőfi Sándor u.16.

  Zalaegerszeg belvárosában állt egy családi ház, mely 1987-óta a Piccolo Vendéglő és Söröző nevet viseli. Azóta a belvárosi kisvendéglő fokozatosan fejlődött, növelve színvonalát és szolgáltatásait. Ma már Panzióként is Vendégei rendelkezésére áll Zalaegerszeg szívében, nyugodt környezetben, egyszerű megközelíthetőséggel.

  A szállóvendégeink részére kontinentális reggelit szolgálunk fel, az igényeknek megfelelően, melyet a szobaár magába foglal. Azonban ha megéheznek az étterem és a söröző, illetve nyáron...


  Részletek
 • 2. Arany Bárány Hotel

  Arany Bárány Hotel - Őrzött parkoló Zalaegerszeg - Tudakozó.hu

  8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 1.

  Háromcsillagos szálloda a városközpontban, zárt parkolóval. Vegye igénybe felújított szobáinkat, városszerte híres konyhánkat.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak