Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

WAGNER

kifejezésre
1 | 2

WAGNER keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Relax Uszodatechnika

  Weboldal: http://www.medencetechnika.hu

  A medencekultúrában fellelhető összes műszaki anyag, áru és kellék széles választékban kapható.

 • 2. Gépkölcsönző, Andrási Béla

  Gépkölcsönző-Gépjavító üzletünk hétköznap 7-16, szombaton 7-11 óráig áll ügyfeleink rendelkezésére. Ügyelünk a nálunk kölcsönözhető gépek kifogástalan műszaki állapotára. Hosszabbtávú kölcsönzés esetén árkedvezményt bíztosítunk. A felsorolt márkájú és típusú gépek javítását rövid határidővel, előre egyeztetett árajánlattal és garanciával vállaljuk. Továbra is szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket.

 • 3. Targomobil Kft.

  Weboldal: http://www.targomobil.hu

  Cégünk targoncákkal foglalkozik.

 • 4. Fűrésztech Kft.

  Weboldal: http://www.furesztech.hu

  Cégünk Magyar tulajdonban lévő társaság.

  Társaságunk vas és fémipari területre szakosodott, és a szükséges fémipari berendezésekhez kapcsolódó kellékek megtalálhatók termékskálánk listáján. Úgy gondolom, hogy cégünk nagyon nagy hangsúlyt fog fektetni az Önök tapasztalataira, hiszen a probléma megoldás a kulcsa, a versenyképes piaci működésnek.

  Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

 • 5. Sávid Bt.

  Weboldal: http://www.savid.hu

  Cégünk profilja ipari felületkezelő technikák értékesítése, szaktanácsadás és berendezések javítása. A felületkezelés minden területére kínálunk megoldást Önnek a legmagasabb műszaki színvonalú, környezetbarát és gazdaságos üzemű világszínvonalú technikával.
  Az általunk értékesített berendezések mindegyike ellenáll a munka során fellépő káros behatásoknak, karbantartás igényük az alkalmazott korszerű technikának köszönhetően épp ezért rendkívül alacsony.
  Évtizedes tapasztalat, országos szervízhálózat, folyamatos alkatrész ellátás versenyképes árakon. Tekintse meg kínálatunkat!

 • 6. Wágner & Társai Könyvvizsgáló Iroda Kft.

 • 7. Wágner és Társai Könyvvizsgáló Iroda

  Weboldal: http://www.bilance.hu

  A Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Iroda 1990-ben alakult. Közel két évtizedes működése során, a ma is dinamikusan fejlődő Észak-Dunántúl piacvezető könyvelő-adótanácsadó vállalatává nőtte ki magát a Budapest - Bécs tengely mentén. A londoni központú, a világ 200 országában jelen levő Moore Stephens könyvvizsgáló és tanácsadó hálózathoz tartozó Moore Stephens Wagner könyvelő és adótanácsadó társvállalata vagyunk.

  Több mint 250 elégedett ügyfelünk elvárásainak 3 irodával (Budapest - Komárom - Győr) és 40 szakemberünkkel teszünk eleget. Nemzetközi ügyfeleink igényeit angolul és német beszélő csoportjaink szolgálják.

  Munkatársaink több éves gyakorlattal és széles körű tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat támogatják az adminisztrációs és számítástechnikai feladatokat ellátó kollégák.

  Az elvégzett munkáért anyagi felelősséget vállalunk, melyet a szerződésben megállapított feladatok mellett rögzítünk. Fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalom megtartását, a diszkréciót, melynek feltételeit a továbbiakban is igyekszünk megőrizni.

 • 8. Wágner és Vatta Társulat

  Weboldal: http://www.wagneresvatta.hu

 • 9. Wágner Flórián festő

  Weboldal: http://www.festomuvesz.hu/wagner/wagner.htm

 • 10. Wagner Information Systems Kft.

  Weboldal: http://www.wiskft.hu

  A Wagner Kft. az egyik elismert résztvevője a magyarországi informatikai világnak. Elsők között foglalkozott kifejezetten magas színvonalú informatikai módszerek és technológiák bevezetésével hazánkban.

Kapcsolódó kulcsszavak