Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

WAGNER

kifejezésre
1 | 2

WAGNER keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sávid Bt.

  Weboldal: http://www.savid.hu

  Cégünk profilja ipari felületkezelő technikák értékesítése, szaktanácsadás és berendezések javítása. A felületkezelés minden területére kínálunk megoldást Önnek a legmagasabb műszaki színvonalú, környezetbarát és gazdaságos üzemű világszínvonalú technikával.
  Az általunk értékesített berendezések mindegyike ellenáll a munka során fellépő káros behatásoknak, karbantartás igényük az alkalmazott korszerű technikának köszönhetően épp ezért rendkívül alacsony.
  Évtizedes tapasztalat, országos szervízhálózat, folyamatos alkatrész ellátás versenyképes árakon. Tekintse meg kínálatunkat!

 • 2. Fűrésztech Kft.

  Weboldal: http://www.furesztech.hu

  Cégünk Magyar tulajdonban lévő társaság.

  Társaságunk vas és fémipari területre szakosodott, és a szükséges fémipari berendezésekhez kapcsolódó kellékek megtalálhatók termékskálánk listáján. Úgy gondolom, hogy cégünk nagyon nagy hangsúlyt fog fektetni az Önök tapasztalataira, hiszen a probléma megoldás a kulcsa, a versenyképes piaci működésnek.

  Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

 • 3. Wagner-Pharma Kft.

  Weboldal: http://www.wagner.hu

  Cégünk gyógyszergyártással és fejlesztéssel foglalkozik.
  Telephely: 6413 Kunfehértó, 4.közet 5. Tel./fax. 77/407-685

 • 4. Wagner Solar Hungária Kft.

  Weboldal: http://www.wagnersolarhu.hu

  A WAGNER SOLAR HUNGÁRIA Kft., a megújuló energiaforrások hasznosításának több évtizedes tapasztalatát kínálja Magyarországon.

  Megoldásokat kínálunk azok számára:

  * Akik környezettudatos módon kívánnak élni.
  * Akik részben vagy teljes mértékben függetlenek kívánnak lenni az energiahordozók piacától.
  * Akik hajlandók ezeket a beruházásokat befektetésként kezelni.


  Földből, vízből, levegőből, napból és ezek kombinációjából egyaránt értékes energiát kínálunk, legyen szó használati melegvíz előállításról, fűtésről, medencefűtésről vagy akár hűtésről.

  Kizárólag piacvezető gyártók képviseletét látjuk el, melyek magas műszaki színvonalú termékei a legmodernebb technológiát képviselik.

  A termékeket rendszerbe foglaltan forgalmazzuk és szereljük, így biztosított a tökéletesen összehangolt, üzembiztos működés, a maximális hatásfok, a kedvező ár, valamint az egyszerűbben érvényesíthető garancia.

  Magyarországon egyedülálló termék kínálattal rendelkezünk, amelyek jelentős része bemutatótermünkben megtekinthető, raktárkészletről megvásárolható, illetve rövid szállítási határidővel rendelhető.

  Tanácsadást, tervezést, kivitelezést egyaránt vállalunk, így a teljes gépészeti beruházás felelőssége ránk hárul.

  Tevékenységünkre jellemző, hogy a rendszerek forgalmazását és telepítését az előteljesítés jogával vállaljuk, így minden rendszer határidőre vagy határidő előtt kerül átadásra.

  Keressen bennünket, ismerje meg megoldásainkat, javaslatainkat!

  Várjuk érdeklődését.

  Az energiatermelés befektetés. Éljen vele!

  Üdvözlettel: A Wagner Solar Hungária Kft. csapata

 • 5. Targomobil Kft.

  Weboldal: http://www.targomobil.hu

  Cégünk targoncákkal foglalkozik.

 • 6. Wágner és Társai Könyvvizsgáló Iroda

  Weboldal: http://www.bilance.hu

  A Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Iroda 1990-ben alakult. Közel két évtizedes működése során, a ma is dinamikusan fejlődő Észak-Dunántúl piacvezető könyvelő-adótanácsadó vállalatává nőtte ki magát a Budapest - Bécs tengely mentén. A londoni központú, a világ 200 országában jelen levő Moore Stephens könyvvizsgáló és tanácsadó hálózathoz tartozó Moore Stephens Wagner könyvelő és adótanácsadó társvállalata vagyunk.

  Több mint 250 elégedett ügyfelünk elvárásainak 3 irodával (Budapest - Komárom - Győr) és 40 szakemberünkkel teszünk eleget. Nemzetközi ügyfeleink igényeit angolul és német beszélő csoportjaink szolgálják.

  Munkatársaink több éves gyakorlattal és széles körű tapasztalattal rendelkeznek, munkájukat támogatják az adminisztrációs és számítástechnikai feladatokat ellátó kollégák.

  Az elvégzett munkáért anyagi felelősséget vállalunk, melyet a szerződésben megállapított feladatok mellett rögzítünk. Fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalom megtartását, a diszkréciót, melynek feltételeit a továbbiakban is igyekszünk megőrizni.

 • 7. Gépkölcsönző, Andrási Béla

  Gépkölcsönző-Gépjavító üzletünk hétköznap 7-16, szombaton 7-11 óráig áll ügyfeleink rendelkezésére. Ügyelünk a nálunk kölcsönözhető gépek kifogástalan műszaki állapotára. Hosszabbtávú kölcsönzés esetén árkedvezményt bíztosítunk. A felsorolt márkájú és típusú gépek javítását rövid határidővel, előre egyeztetett árajánlattal és garanciával vállaljuk. Továbra is szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket.

 • 8. Wagner Vállalkozás

  Igény szerint helyszíni munkavégzés. Javító hegesztés a magyar ipar szolgálatában.

 • 9. Wagner Information Systems Kft.

  Weboldal: http://www.wiskft.hu

  A Wagner Kft. az egyik elismert résztvevője a magyarországi informatikai világnak. Elsők között foglalkozott kifejezetten magas színvonalú informatikai módszerek és technológiák bevezetésével hazánkban.

 • 10. ADOK Kft.

  Weboldal: http://www.adokkft.hu ;www.adoknet.hu ;www.dunakerites.hu

  Cégünknek 3 fő profilja van:
  1. Betonipar (AME, Wiggert), csomagolástechnika (Rovema, Yamato, Strapex, OCS) és környezetvédelem (Wagner)
  2. Ajándéktárgyak és kiegészítők (Leykam Alpina, Teddy Bigfoot, bsb-Obpaher, Smiley, Wallace&Gromit)
  3. Beton és alumímium kerítésrendszerek
  Mindhárom területen komoly múlttal és megbízható tapasztalattal rendelkezünk, mindig igyekszünk vevőink igényeinek teljes mértékben megfelelni.
  A cél a kölcsönös megelégedettség.

Kapcsolódó kulcsszavak