Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

parkoló Vonyarcvashegy

kifejezésre
1

Parkoló Vonyarcvashegy keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

  • 1. Eldorádó Fogadó-Kemping

    Eldorádó Fogadó-Kemping - Parkoló Vonyarcvashegy - Tudakozó.hu Eldorádó Fogadó-Kemping - Parkoló Vonyarcvashegy - Tudakozó.hu Eldorádó Fogadó-Kemping - Parkoló Vonyarcvashegy - Tudakozó.hu Eldorádó Fogadó-Kemping - Parkoló Vonyarcvashegy - Tudakozó.hu Eldorádó Fogadó-Kemping - Parkoló Vonyarcvashegy - Tudakozó.hu

    8314 Vonyarcvashegy, Fürdő u. 2.

    Családias hangulatú, 35 férőhelyes vízparti fogadónkban, mely a balaton északi partján Keszthelytől 6 km-re található és vonattal is kiválóan megközelíthető, V.1 - IX.30.-ig várjuk pihenésre és kikapcsolódásra vágyó vendégeinket. A fogadó strandját kizárólag saját vendégeink használhatják. A romantikus nyaralást kedvelők kellemes környzetben pihenhetnek az újonnan kialakított vízparti kempingünkben.


    Részletek