Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

borcsalád Villány

kifejezésre
1

Borcsalád Villány keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mayer Pince és Apartman

  7773 Villány, Batthyány u. 13.

  Borászatunk családi vállalkozásként működik. Tagjai vagyunk a Villányi-Siklósi Borút Egyesületnek. Apartmanunkban 5+5 főnek tudunk szálláshelyet biztosítani. Apartmanunk a szálláshelyek között a legmagasabb kategóriát kapta. Villányi ételbár, borozó: Pécs, Rákóczi út 35-37., tel: 06-72/325-570.


  Részletek
 • 2. Molnár Pince

  7773 Villány, Baross Gábor u. 93.

  Látványpincészetünk Villánykövesd Pince sor 8. szám alatt található. Pincészetünk családi vállalkozásként szőlőtermesztéssel és borászattal foglalkozik. Pincészetünk a villányi borbarátok egyik kedvenc székhelyévé vált.


  Részletek
 • 3. Weisz Pince

  7773 Villány, Hóman utca 2.

  Pincészetünk májustól szeptember végéig tart nyitva. Előzetes bejelentkezés alapján csoportoknak borkóstolást meleg étkezéssel biztosítunk. Szállás megoldott apartman jellegű, 3 szobás nyolc fős házban a Szoborpark közvetlen környezetében. A siklósi villányi borút tagjai vagyunk.


  Részletek
 • 4. Magonyi & Maurer Pince

  7773 Villány, Baross G. u. 84.

  Különleges szolgáltatásunk a kézzel rajzolt és megírt névreszóló borospalack elkészítése és szállítása. Kuriózumként borkóstolón babos nyúlpaprikást és pincepörköltet szolgálunk fel. Információszolgáltatást, illetve idegenvezetést angol és német nyelven vállalunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak