Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

ultrahangos érzékelő Veszprém

kifejezésre
1

Ultrahangos érzékelő Veszprém keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Balluff Elektronika Kft.

  Balluff Elektronika Kft. - Ultrahangos érzékelő Veszprém - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Pápai u. 55.

  Az 1989-ben alapított német tulajdonú Balluff-Elektronika KFT., egy a szenzortechnika területén vezető helyet elfoglaló vállalatcsoporthoz tartozik.A cég profiljában az automatizálásban használt érzékelők teljes termékpalettája megtalálható- induktív kapacitív közelítéskapcsolók optoelektronikus szenzorok mechanikus bütyköskapcsolók, magnetostrikciós lineáris útadók azonosítórendszerek. A német Murrelektronik céget kizárolagosan képviseljük Magyarországon. Legyen az bármilyen automatizációs feladat, képzett...


  Részletek
 • 2. Pepperl-Fuchs Kft.

  8200 Veszprém, Kistó u. 16-18.

  A PEPPERL + FUCHS Kereskedelmi Kft. a német tulajdonú, mannheim-i székhelyű PEPPERL + FUCHS cégcsoport magyarországi hivatalos kereskedelmi képviselete.
  A PEPPERL + FUCHS Európában és világszerte is a vezető vállalatok között található az ipari automatizálás területén. Innovatív megoldásai révén több szegmensben is piacvezetővé vált a gyártásautomatizálásban és a folyamatautomatizálásban egyaránt. Így például évek óta folyamatosan a gyújtószikra mentes piac elsőszámú beszállítója, több mint 25%-os piaci ré...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak