Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

rendezvénykonyha Veszprém

kifejezésre
1

Rendezvénykonyha Veszprém keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gizella Hotel

  Gizella Hotel - Rendezvénykonyha Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Rendezvénykonyha Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Rendezvénykonyha Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Rendezvénykonyha Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Rendezvénykonyha Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Rendezvénykonyha Veszprém - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Jókai u. 48.

  A Gizella Hotel a Szent Benedek-hegy tövében csordogáló Séd patak és a vár találkozásánál fekszik. A 200 éves műemlék épületben a múltból örökölt patinás miliő ötvöződik korunk természetes eleganciájával. Páratlan szépségű környezetben várjuk kedves vendégeinket pihenésre, munkaebédre, konferenciára, üzleti tárgyalásra - két percre a belváros forgatagától.
  Az első magyar királyné nevét viselő Gizella Hotel*** és Étterem Veszprém történelmi városrészében, a vár tövében helyezkedik el, ahol a város történelm...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak