Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

légszáraz fűrészáru Veszprém

kifejezésre
1

Légszáraz fűrészáru Veszprém keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Recomposite Kft.

  Recomposite Kft. - Légszáraz fűrészáru Veszprém - Tudakozó.hu Recomposite Kft. - Légszáraz fűrészáru Veszprém - Tudakozó.hu Recomposite Kft. - Légszáraz fűrészáru Veszprém - Tudakozó.hu Recomposite Kft. - Légszáraz fűrészáru Veszprém - Tudakozó.hu Recomposite Kft. - Légszáraz fűrészáru Veszprém - Tudakozó.hu

  8412 Veszprém, Zirci u.01073/2 Hrsz

  Cégünk 2002-ben alakult Biatorbágyon. Ezt megelőzően már 1999-től kezdve foglalkoztunk raklapok kereskedelmével és gyártásával. Tevékenységünket kiegészítettük lombos fűrészáru előállítással és feldolgozással.
  Termékeink magyar gyártásúak amelyek tölgyfából, akácfából és fenyőfából készülnek.
  2003-ba2003-ban a Pilisi Parkerdő RT-től vettük át a játszótéri játékok és parkberendezési tárgyak gyártását, melyek egy részét megtartottunk eredeti formájukban, míg más részét átalakítottuk. Erre azért volt sz...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak