Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

bankett lebonyolítás Veszprém

kifejezésre
1

Bankett lebonyolítás Veszprém keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gizella Hotel

  Gizella Hotel - Bankett lebonyolítás Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Bankett lebonyolítás Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Bankett lebonyolítás Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Bankett lebonyolítás Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Bankett lebonyolítás Veszprém - Tudakozó.hu Gizella Hotel - Bankett lebonyolítás Veszprém - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Jókai u. 48.

  A Gizella Hotel a Szent Benedek-hegy tövében csordogáló Séd patak és a vár találkozásánál fekszik. A 200 éves műemlék épületben a múltból örökölt patinás miliő ötvöződik korunk természetes eleganciájával. Páratlan szépségű környezetben várjuk kedves vendégeinket pihenésre, munkaebédre, konferenciára, üzleti tárgyalásra - két percre a belváros forgatagától.
  Az első magyar királyné nevét viselő Gizella Hotel*** és Étterem Veszprém történelmi városrészében, a vár tövében helyezkedik el, ahol a város történelm...


  Részletek
 • 2. Diana Panzió és Vadász Gyorsétterem

  8200 Veszprém, József A. u. 22.

  Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Hungária Étterem

  8200 Veszprém, Megyeháza tér 2.

  Éttermünk önkiszolgáló rendszerben működik, egy időpontban 110 vendég tud helyet foglalni. A jó idő beálltával a teraszon még 40 fő részére tudunk helyet biztosítani kellemes környezetben.


  Részletek
 • 4. Árpád Panzió

  8200 Veszprém, Külső Kádártai u. 4.

  Az Árpád Fogadó egy családias hangulatú csendes sziget a lüktető nagyvárosban. A pihenni vágyók részére 14 szobával, 36 férőhellyel, fürdőszobával, tv-vel vannak felszerelve. Éttermi részünk inkább a magyar konyhát részesíti előnyben. Diákoknak 3000 Ft/fő, 30 fő felett 2 kísérőnek ingyenes szállás, vacsora és reggeli szolgáltatással.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak