Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

betegápolás Verpelét

kifejezésre
1

Betegápolás Verpelét keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Nurse Háziápolási Szolgálat

  Nurse Háziápolási Szolgálat - Betegápolás Verpelét - Tudakozó.hu Nurse Háziápolási Szolgálat - Betegápolás Verpelét - Tudakozó.hu Nurse Háziápolási Szolgálat - Betegápolás Verpelét - Tudakozó.hu

  1143 Budapest, Hungária körút 83

  Társaságunk, a NURSE Háziápolási Szolgálat azt a küldetést vállalta, hogy az otthonukban ellátásra, ápolásra szoruló fiatal, idős, beteg, sérült emberek ellátásában segítő kezet nyújtson.

  Mi, a Nurse Háziápolási Szolgálat munkatársai valljuk, hogy a magányos, elhagyott és sérült, beteg emberek életminősége, állapota empátiával, emberséggel és nem utolsósorban szaktudással javítható. Célunk az, hogy az általunk felügyelt, ápolt idős emberek, gyermekek a családjuk szerető gondoskodása mellett saját otthonu...


  Részletek