Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

pincefalazó elem Veresegyház

kifejezésre
1

Pincefalazó elem Veresegyház keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Unitop Közmű és Betonüzem

  Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem Veresegyház - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem Veresegyház - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem Veresegyház - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem Veresegyház - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem Veresegyház - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem Veresegyház - Tudakozó.hu

  2112 Veresegyház, Ipar u.2.

  Az UNITOP KFT. 1991. decemberében alakult az akkor már több éve Balogh Sándor által működtetett egyéni vállalkozás alapjaira és megszerzett tapasztalataira építkezve.
  Az egyéni, belső fűtés, víz-gáz-központifűtés szerelések mellett ekkor lépett a vállalkozás a közműépítés fellendülésben lévő piacára.
  Kisebb volumenű munkák elvégzése után a cég több település komplett gázellátásának kivitelezését is elnyerte.
  1993-tól a KFT. több településen (Fót, Dunakeszi, Veresegyház, Szada, Mogyoród, Kerepes, Göd, Gyö...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak