Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

gyógyászati segédeszköz Vecsés

kifejezésre
1

Gyógyászati segédeszköz Vecsés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Materasso 2002 Kft.

  Materasso 2002 Kft. - Gyógyászati segédeszköz Vecsés - Tudakozó.hu Materasso 2002 Kft. - Gyógyászati segédeszköz Vecsés - Tudakozó.hu

  1188 Budapest, Podhorszky u. 33/B.

  A Materasso Slovákia 1995-ben kezdte el az ágybetétek gyártását és fejlesztését. A cég olasz technológiát használva gyártja az egészségügyi és ortopéd matracokat.
  A gyár Oravské Veselé településen található. Évi termelése megközelítőleg 200 000 db matrac. A gyártás során jó minoségű tesztelt, bevizsgált alapanyagokat használnak fel. Az ágybetétek ortopédikus kivitelben, allergiamentes tulajdonságokkal rendelkeznek, egyes típusok téli-nyári oldalas kivitelben vagy levehető mosható huzattal készülnek, oldals...


  Részletek
 • 2. Hanga Patika

  2220 Vecsés, Károly u. 20.

  Gyógyszertárunkban gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok, széles választékával várjuk


  Részletek
 • 3. Borókás Gyógyszertár

  2220 Vecsés, Kinizsi út 2.

  Váltott ügyelet van 4 naponta.

  Nyitva tartás:
  Egész évben: Hétfő - Péntek: 8-18


  Részletek