Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

autóbérbeadás Vecsés

kifejezésre
1

Autóbérbeadás Vecsés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Avis Autókölcsönző

  Avis Autókölcsönző - Autóbérbeadás Vecsés - Tudakozó.hu Avis Autókölcsönző - Autóbérbeadás Vecsés - Tudakozó.hu Avis Autókölcsönző - Autóbérbeadás Vecsés - Tudakozó.hu

  2220 Vecsés, Ecseri út 21.

  A 19 irodával az egyik legnagyobb országos hálózatot működtető Avis Autókölcsönző 1969 óta van jelen Magyarországon. Európa egyik vezető autókölcsönzője a nemzetközi hálózatok közül elsőként lépett a magyar piacra. Működési hátterét a 2010-ben megújult tulajdonosi körrel létrehozott AUTO ReFAIRent Kft. adja. A folyamatosan megújuló 400 darabot meghaladó gépjárműpark személyautók széles választékát kínálja több mint 10 márka modelljeiből. A 9 fős minibuszokat is kínáló flotta átlagéletkora 6 hónap. A cég vál...


  Részletek
 • 2. Hertz Autókölcsönző

  8360 Keszthely, Fenyves u. 16.

  Cégünk a Balaton és környékének autókölcsönzője. Legkisebbtől a luxusig nálunk minden megtalálható. 11 éve vagyunk a piacon. Irodáink Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Keszthelyen és Hévizen találhatók.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak