Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

24 db találat

VODAFONE

kifejezésre
1 | 2 | 3

VODAFONE keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Be-Va Chip Kft.

  Weboldal: http://www.bevachip.hu

  Cégünk számítógéphálózat építéssel, számítástechnikai berendezések értékesítésével, szervizelésével foglalkozik.

 • 2. Vodafone Magyarország Mobil Távkozlési Rt.

  Weboldal: http://www.vodafone.hu

 • 3. D1 fotóstúdió

  Weboldal: http://www.d1.hu

  Nyugati színvonal keleti árakon.Stúdiónk célja az alkalmazott fotográfia egész területére kiterjedő magasszintű szolgáltatások elvégzése megrendelőink részére.Többféle egyéni stílust képviselünk. Szívesen dolgozunk a divat modell és a reklámfotózástól kezdve a tárgy és ételfotóig. Örömmel merülünk el a sportfotózás szépségében. Vállaljuk rendezvény, fogadás, esküvő megörökítését.


  Kedves Fotós Barátaim !  A D1 fotóstúdió ( 1027 Budapest Margit krt.36.) egy különleges lehetőséget kínál nektek.Örömmel értesítelek, hogy ismét indítjuk portréfotó tanfolyamunkat február 23 szobat 17 óra. kezdettel folyamatosan hétvégi időpontokban, a világhírű fotóművész, Szipál Martin vezetésével.  "Szipál Martin ? közel a nyolcvanhoz ? a legnagyobb hollywoodi sztárokat fotózta, több mint negyven évig. A világ legjobb tíz fotográfusa között tartják számon. Divatfotói bejárták a földkerekséget. Ez idáig öt feleséget és ki tudja hány mázsa vitaminkapszulát fogyasztott el. Imádnivaló különc." (Rácz Brigitta: Ördögien kell tudni a fényeket használni)

  www.martinszipal.com  Beláthatjátok ez nem mindennapi lehetőség.  A kurzus 8x4 órás bontásban, kiscsoportos létszámmal kerül lebonyolításra. A mester megtanítja, hogyan lássuk a minket körülölelő valóságot, hogy képeink kifejezőereje megsokszorozódjék. Bepillantást enged sajátos képivilágába, mely világhírűvé tett őt. Megmutatja egyedi világításmódját, melyet sok-sok gyakorlati példán bemutatva sajátíthatnak el a résztvevők.

  Legendás tudását szándékozik átadni a kurzuson jelenlevők számára.  A tanfolyam díja: 120 ezer Ft  Jelenkezni lehet email-ben d1@d1.hu vagy telefonon 06-70-235-5152  Határozott Gyors válasz kérek , mivel a létszám korlátozott.  Üdvözlettel:  György Kiss
  photographer
  telefon +36-70-235-5152
  http://www.D1.hu

 • 4. Budagyöngye Bevásárlóközpont

  Weboldal: http://www.budagyongye.com

  1994 őszén adták át Buda első bevásárlóközpontját.
  A tervező jó ízlésének köszönhetően, noha a faszerkezeteket üveg, vasbeton, dísztégla, műmárvány váltotta fel, a többnyire kis üzletek, az áturiu-szerű elrendezés, a sok régi ismerős jelenléte átmentette a "emberközeli", családias légkört.
  A "környezetbarát" jelző mögötti tények: gondosan tervezett energiatakarékosság, az épület körül, a mosdókban mozgásérzékelő világítás, infravezérlésű vízkifolyók, természetkímélő takarítószerek, szelektív papír- használtelem gyűjtés, a kerékpármegőrző.
  A közelmúltban befejezett felújítás, az új világítási rendszer kiépítése tovább emelte a kellemes atmoszférát.
  Az igényes környékhez igazodó különleges áruválaszték, a vevőcentrikus üzletpolitika, a mindig található akciók, árengedmények, a bővülő, megújuló kínálat jóvoltából a Budagyöngye a közelében épült versenytársak ellenére egyre népszerűbb bevásárlóközpont.

 • 5. Ramovill Center Kft.

  email cim: ramovill@freemail.hu, ramovill@axelero.hu

 • 6. Bíbor Pharma Kft.

  Weboldal: http://biborpharmakft.tudakozo.hu

 • 7. Lurdy Ház

  Weboldal: http://www.lurdyhaz.hu

  A Lurdy Ház az év 365 napján szolgálatkészen várja látogatóit! Célunk, hogy minél többen ismerjék és szeressék meg a megújult Lurdy Házat, ahol központban az élmény!

 • 8. Proviti Online Biztosítási Alkusz

  Weboldal: http://www.proviti.hu;www.alkusz-biztositas.com;www.biztosito-valtas.com

  Biztosítás ügyeit intézze online, és takarítson meg akár 40%-ot a díjból! Minden Biztosító kedvezményes árajánlata itt!
  Kötelező Biztosítás, Casco,Utas, Lakásbiztosítás díjszámítás és online szerződés kötés.
  Proviti Online Biztosítási Alkusz - Biztonságot adunk, nem csak egy biztosítást...

 • 9. Armtel Kft.

  Weboldal: http://www.armtel.hu

  Cégünk GSM telefónia és GSM fax, valamint adatátviteli szolgáltatások értékesítésével foglalkozik.

 • 10. KÖKI Bevásárlóközpont

  Weboldal: http://kokiterminal.hu/

Kapcsolódó kulcsszavak