Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

21 db találat

VEGA

kifejezésre
1 | 2 | 3

VEGA keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dobó Vendégház

  Dobó Vendégház - VEGA - Tudakozó.hu Dobó Vendégház - VEGA - Tudakozó.hu Dobó Vendégház - VEGA - Tudakozó.hu

  3300 Eger, Dobó u.19.

  A Dobó Vendégház Eger történelmi belvárosában, a vár főbejárata és a Dobó tér között található.
  A város idegenforgalmi nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők a panzióból. A nyugalomra vágyóknak a szintén közeli Érsekkert nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Közvetlenül a park mellett található Eger népszerű termálvizű strandja, a szállodától 500 m-re.


  Részletek
 • 2. Vega Yachtsport Kft.

  Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu Vega Yachtsport Kft. - VEGA - Tudakozó.hu

  8230 Balatonfüred, Tihanyi út 1.

  Vitorlásiskolák, hajóépítés, -kölcsönzés Balatonfüreden. Csoportos és egyéni oktatás, haladó tréningek. Balaton 25, Füke 32, Cnso, Regina, Aquila. Kalóz- és egyéb hajótípusok építése. Motoros hajóvezetői tanfolyamok. Yacht charter, vitorlástúrák, sportprogramok. Műszaki szakértői véleményezés, hajóállapot felmérés, vásárlás előtti konzultáció, szaktanácsadás.
  Nyitvatartás: H-V: 7.00-19.00


  Részletek
 • 3. Abacus Plus Automatizálási Kft.

  1142 Budapest, Rákospatak utca 6.

  Cégünk neves műszergyártók magyarországi képviseletével, mérési feladatok kulcsrakész megoldásával (tervezés, műszerspecifikáció, szállítás, üzembehelyezés, garanciális munka) foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Vega-Mark Kft.

  2100 Gödöllő, Isaszegi út 57-59.

  Szíves figyelmébe ajánljuk a VEGA-MARK Kft. által forgalmazott háztartási tömegcikkeket, amelyek nemcsak a hagyományos, de a modern lakásokban is nélkülözhetetlenek. A barkácsolni szeretők tetszetős kivitelű és jó minőségű kiegészítőkből válogathatnak, a háziasszonyok pedig praktikus segítőkre lelhetnek a konyhai eszközök választékában. Háztartási textíliáink és fürdőszobafelszerelési cikkeink esztétikusak, így a lakás szépítéséhez, hangulatosabbá tételéhez is hozzájárulnak.
  Célunk, hogy a lakásfelszerelés...


  Részletek
 • 5. Vegas Neonreklám Kft.

  1095 Budapest, Soroksári út 110.

  Cégünk reklámeszközökkel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Vegaszt E.C.

  8248 Nemesvámos, Muskátli u. 1102/2 hr. sz.

  Kezdettől fogva arra koncentrálunk, hogy elsősorban a hotelok és intézmények nagykonyháinak igényeit elégítsük ki a kisker mellett, és szlogenunkkal is ezt szeretnénk kifejezésre juttatni; azaz a termékek beszerzésénél a gondos megválogatásra, az ár-értékarányra és a folyamatosságra törekszünk, továbbá azok sajátosságairól a vásárlókat is igyekszünk tájékoztatni. Ennek egyik fő biztosítéka a szállítópartnereink körültekintő megválasztása.

  Elsősorban a közétkeztetéshez beszállító nagykereskedelemnek, ill...


  Részletek
 • 7. Vegas Biliárd Sportegyesület

  6726 Szeged, Gébics u. 16.

  A Vegas Sport Egyesület 2001. augusztusában alakult meg azzal a céllal, hogy megfelelő körülményeket teremtsen a nagymúltú szegedi biliárdsportnak.


  Részletek
 • 8. Du & Du Kft.

  4400 Nyíregyháza, Család út 84.

  Cégünk az épületgépészet területén tevékenykedik. A minőségi szolgáltatás érdekében építettük meg kisáruházunkat, ahol a profilunknak megfelelően mindent megtalálnak az ipari és lakossági felhasználók egyaránt. A legmodernebb technikát alkalmazva végezzük munkánkat. További részletesebb információért kérjük, keresse fel weboldalunkat!


  Részletek
 • 9. Vega-Impex

  2132 Göd, Ady E. út 104.

  Cégünk játék, illatszer, és fehérnemű kereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Mor-Audio-Med Kft.

  1222 Budapest, Kiránduló u. 44.

  A Mor-Audio-Med Kft. integrált kommunikációs megoldásokat nyújt a felhasználóknak adat-, hang-, kép-, és videókommunikációs igényeik kielégítésére.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak