Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

telephely Vértesszőlős

kifejezésre
1

Telephely Vértesszőlős keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. IMV Építőipari és Kereskedő Kft.

  IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu IMV Építőipari és Kereskedő Kft. - Telephely Vértesszőlős - Tudakozó.hu

  2837 Vértesszőlős, Petőfi S. u. 3.

  Az IMV Kft 1999 január 01-én alakult. A kollektíva többsége a Németország-i és Magyarországi tevékenységre szakosodott előd szervezettől, annak megszűnése miatt jött a Vállalkozásunkhoz dolgozni. Így több évtizedes, nemzetközi tapasztalatokat is magában foglaló közös múlt áll mögöttünk.
  Ácsok,vasbetonszerelők, kőművesek, lakatosok, földmunka végzésében jártas gépkezelők, magasépítő és mélyművelő szakemberek számos helyen és alkalommal bizonyították már szaktudásukat.
  Kollektívánk lakóépületek, bevásárló ...


  Részletek