Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

őrzött parkoló Várpalota

kifejezésre
1

Őrzött parkoló Várpalota keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fogadó A Két Bagolyhoz

  Fogadó A Két Bagolyhoz - Őrzött parkoló Várpalota - Tudakozó.hu Fogadó A Két Bagolyhoz - Őrzött parkoló Várpalota - Tudakozó.hu Fogadó A Két Bagolyhoz - Őrzött parkoló Várpalota - Tudakozó.hu Fogadó A Két Bagolyhoz - Őrzött parkoló Várpalota - Tudakozó.hu Fogadó A Két Bagolyhoz - Őrzött parkoló Várpalota - Tudakozó.hu Fogadó A Két Bagolyhoz - Őrzött parkoló Várpalota - Tudakozó.hu

  8100 Várpalota, Péti út 2.

  Várpalota központjában, a 8-as számú főútvonal mellett található - a Balatontól 25 km távolságra. A modern, minden igényt kielégítő vendégház esztendőn át várja a pihenni vágyókat, utazókat
  .Az esztétikusan berendezett tíz kétágyas szoba mindegyike fürdőszobával, valamint színes TV-vel és telefonnal is ellátott. Kitűnő parkolási lehetőség, házon belül saját garázs, söröző és étterem található.
  Hitelkártyát,üdülési csekket elfogadunk.

  Szolgáltatásaink:
  Őrzött parkoló
  Fogászat...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak