Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

vámügynökség, vámügyintézés Vác

kifejezésre
1

Vámügynökség, vámügyintézés Vác keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft.

  Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Vámügynökség, vámügyintézés Vác - Tudakozó.hu

  2600 Vác, Derecske dűlő 1.

  A CONSOLID Kft. 1990-ben alakult a svájci ?CONSOLID" talajstabilizáló és szigetelő rendszer Magyarországi forgalmazására, kivitelezésére. A cég 70%-ban magyar, 30%-ban svájci tulajdonban van, és rendelkezünk a kizárólagos magyarországi forgalmazás jogával.
  A magyarországi műszaki alkalmassági engedélyek megszerzése után először útalapok építésével, különböző talajstabilizálások kivitelezésével foglalkoztunk, amelyet később földművek műszaki védelmével és hulladéklerakók szigetelésével egészítettünk ki....


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak