Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

szellőzőrendszer kiépítése Vác

kifejezésre
1

Szellőzőrendszer kiépítése Vác keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gombás Kft.

  Gombás Kft. - Szellőzőrendszer kiépítése Vác - Tudakozó.hu Gombás Kft. - Szellőzőrendszer kiépítése Vác - Tudakozó.hu Gombás Kft. - Szellőzőrendszer kiépítése Vác - Tudakozó.hu Gombás Kft. - Szellőzőrendszer kiépítése Vác - Tudakozó.hu

  2600 Vác, Alsó u. 10.

  Több, mint 20 éves szakmai tapasztalatra alapozva egyéni céget alapítottam. A cég gazdasági és műszaki adottságainak fejlődése 2001-ben indokolttá tette a korábbi vállalkozási forma felváltását. Ezért a korábbi egyéni cég jogutódjaként megalapítottuk a Gombás Építőipari Szolgáltató KFT-t, amely a mai napig magyar magántulajdonban van.

  Fő profilunk az épületgépészet, mely a tervezéstől a kivitelezésig tart, nagy hangsúlyt fektetve a magas műszaki szintű funkcionalitásra és esztétikai összhatásra.

  A KFT...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak