Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

szolárium Tiszaújváros

kifejezésre
1

Szolárium Tiszaújváros keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cívis Hotel Phőnix

  Cívis Hotel Phőnix - Szolárium Tiszaújváros - Tudakozó.hu Cívis Hotel Phőnix - Szolárium Tiszaújváros - Tudakozó.hu Cívis Hotel Phőnix - Szolárium Tiszaújváros - Tudakozó.hu Cívis Hotel Phőnix - Szolárium Tiszaújváros - Tudakozó.hu

  3580 Tiszaújváros, Bethlen G. út 4.

  Tiszaújváros egyike Magyarország legfiatalabb városainak, közelítőleg 30 éves múltra tekint vissza. A város a Tisza és a Sajó folyók találkozásánál fekszik, a csodálatos Alföldön, két világhírű, az egri és a tokaji borvidék közelében.Innen nem csak csodálatos kirándulásokat tehetünk a környék nevezetességeihez, hanem Tiszaújváros a konferenciák és sporttáborok számára is kiváló helyszín. A vízi sportok szerelmeseinek is kedvelt pihenőhelye és uticélja.Tiszaújváros 1995 óta Magyarország ?Nemzeti Sportvárosa?...


  Részletek
 • 2. Tiszai Parkszálló

  3580 Tiszaújváros, Tiszavirág u. 18.

  Tiszaújvárosban nyugodt, csendes környezetben a Tisza folyó partján található a Tiszai Parkszálló.Horgászok és vadászok számára egyaránt kedvelt turistahely.A hotel megközelíthető a 3-as autópálya 164.km.-től nyolc kilométerre.Családok számára 10 napos tartózkodás esetén kedvezményt biztosítunk,továbbá 20 fő felett is.Üdülési csekket elfogadunk.


  Részletek