Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

kemping Tiszaújváros

kifejezésre
1

Kemping Tiszaújváros keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hotel Termál- és Termál Kemping

  Hotel Termál- és Termál Kemping - Kemping Tiszaújváros - Tudakozó.hu Hotel Termál- és Termál Kemping - Kemping Tiszaújváros - Tudakozó.hu Hotel Termál- és Termál Kemping - Kemping Tiszaújváros - Tudakozó.hu Hotel Termál- és Termál Kemping - Kemping Tiszaújváros - Tudakozó.hu Hotel Termál- és Termál Kemping - Kemping Tiszaújváros - Tudakozó.hu

  3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 2.

  HOTEL TERMÁL

  A Termálfürdő területén fekvő Hotel Termál** 2 ágyas szobákban, 2 ágyas apartmanokban és 2x2 ágyas családi szobákban, 50 fő részére nyújt szállás-, pihenési és étkezési lehetőséget.
  A vendégek részére a gyógy-és strandfürdő használata ingyenes, zárt parkolási lehetőséget biztosítunk.
  A hotel tőszomszédságában található a Sportcentrum, így megfelelő elhelyezést biztosít a sportprogramokra és edzőtáborokra érkezők számára is. A szobák felszereltsége: zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, hűtőszek...


  Részletek
 • 2. Tiszaszolg 2004 Kft - Termál Kemping

  3580 Tiszaújváros, Szederkényi u. 53


  Részletek