Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

idegenforgalom Tiszaújváros

kifejezésre
1

Idegenforgalom Tiszaújváros keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság

  Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu

  7625 Pécs, Tettye tér 9.

  A Duna-Dráva Nemzeti Park hosszú, szalagszerűen elnyúló területeinek értékeit meghatározza az ártéri területek gazdag növény- és állatvilága. A folyók mentén húzódó vizes élőhelyek egész Európában egyedülálló értéket képviselnek. A nemzeti park kiterjedése közel 50 ezer hektár, területe a Duna mentén a Sió-torkolattól az országhatárig tart, míg a Dráva teljes magyarországi szakasza nemzeti parki védelmet élvez.

  A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a természetmegőrzési tevékenység mellett kiemelt feladat...


  Részletek
 • 2. Cívis Hotel Phőnix

  Cívis Hotel Phőnix - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Cívis Hotel Phőnix - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Cívis Hotel Phőnix - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu Cívis Hotel Phőnix - Idegenforgalom Tiszaújváros - Tudakozó.hu

  3580 Tiszaújváros, Bethlen G. út 4.

  Tiszaújváros egyike Magyarország legfiatalabb városainak, közelítőleg 30 éves múltra tekint vissza. A város a Tisza és a Sajó folyók találkozásánál fekszik, a csodálatos Alföldön, két világhírű, az egri és a tokaji borvidék közelében.Innen nem csak csodálatos kirándulásokat tehetünk a környék nevezetességeihez, hanem Tiszaújváros a konferenciák és sporttáborok számára is kiváló helyszín. A vízi sportok szerelmeseinek is kedvelt pihenőhelye és uticélja.Tiszaújváros 1995 óta Magyarország ?Nemzeti Sportvárosa?...


  Részletek
 • 3. Tiszaszolg 2004 Kft - Termál Hotel

  3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka u 2

  A tiszaújvárosi Termálfürdo területén fekvo Hotel Termál** 2 ágyas szobákban, 2 ágyas apartmanokban és 4 ágyas családi szobákban, 50 fo részére nyújt pihenési és szállás lehetoséget.
  A vendégek részére a gyógy-és strandfürdo használata ingyenes.
  A hotel toszomszédságában található a Sportcentrum, így az kiváló szállás lehetoséget biztosít a sport programokra és edzotáborokra érkezok számára.
  A szobák felszereltsége: zuhanyzós fürdoszoba, WC, hajszárító, hutoszekrény, televízió és telefon.

  Üdülési c...


  Részletek
 • 4. Tiszaszolg 2004 Kft - Termál Kemping

  3580 Tiszaújváros, Szederkényi u. 53


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak