Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

légkondicionáló Tatabánya

kifejezésre
1

Légkondicionáló Tatabánya keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Tatabánya - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Tatabánya - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Tatabánya - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Tatabánya - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Tatabánya - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. KOLLER Klíma- és Hűtőtechnika

  2800 Tatabánya, Kodály tér

  Cégünk klímatechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Vértes Járműgyár Kft

  2800 Tatabánya, Búzavirág 8/D.

  A Vértes Klíma Autószerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. látja el a Thermo King, Webasto és Eberspaecher márkák Komárom-Esztergom megyei kizárólagos képviseletét.


  Részletek
 • 4. Thermo-Frigo Kft.

  2800 Tatabánya, Házgyári utca 24/6.

  HUTÉSTECHNIKA, KLÍMATECHNIKA - LÉGTECHNIKA, ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS HUTOHÁZAK, GYÜMÖLCS - ZÖLDSÉGTÁROLÓK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE.


  Részletek