Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

tolóajtó Tata

kifejezésre
1

Tolóajtó Tata keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mirelta Hűtőtechnika Holding Kft.

  2890 Tata, Szomódi út 4. Pf 301.

  Cégünk, a TATA-MIRELTA Hűtőtechnika 1954-ben alakult.. A korábbi vegyes profilú gépipari tevékenységet 1968-tól tiszta hűtőipari profil jellemzi. 1996-ban alakult át ipari szövetkezetből társasággá.
  A MIRELTA mára az ipari hűtéstechnológia hazai piacának egyik meghatározó, külföldi piacának ismert résztvevőjévé vált. A MIRELTA a Güntner típusú hőcserélők és más berendezések kizárólagos forgalmazója Magyarországon, valamint Ukrajna, Románia, Szlovákia, Szerbia, Lettország, Litvánia, Észtország területén....


  Részletek
 • 2. GABLER-MIRELTA Hungária Kft

  2890 Tata, Ipari Park, Barina u. 7

  2005-ben a Mirelta csoport megvásárolta Gabler Hungária Kft-t. Ez a lépés jelentős változást hozott mindkét cég életében. A Mirelta kibővítette tevékenységi körét, amely így kiterjed a hűtőkamrák gyártására is. A Gabler egy tőkeerős partnerhez jutott, ami biztosítja a fejlesztési lehetőségeket.


  Részletek