Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

kőzetgyapot Tapolca

kifejezésre
1

Kőzetgyapot Tapolca keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. TOPLAN Tapolcai Bazaltgyapot Kft.

  8300 Tapolca, Strand u. 6.

  Cégünk bazaltgyapotból készített hő- és hangszigetelő anyagokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Isolyth Rt.

  8300 Tapolca, Keszthelyi u. 53.

  Az Isolyth Rt. a Poliglas SA 100 %-os tulajdonú leányvállalata. Tapolcán, az Isolyth Rt. üzemében kerül előállítására a GLASCOCELL extrudált polisztirol keményhab lemez is, mely a különböző rendeltetésű épületek hideg- és hőszigetelésének kiváló anyaga.


  Részletek
 • 3. Saint-Gobain Isover Hungária Kft.

  8300 Tapolca, Halastó u. 5.

  A francia SAINT-GOBAIN multinacionális vállalatcsoport 60%-os részesedésével a világ legnagyobb ásványgyapot (üveg- és kőzetgyapot) gyártó cége. A SAINT-GOBAIN Németországban és Közép-Európa hét országában a régió egyik legnagyobb francia vállalatcsoportja. A vállalatcsoport szakterületei a következők:
  ? Síküveg, üvegpalack, üvegszál, üvegtextíliák gyártása, forgalmazása.


  Részletek
 • 4. ROCKWOOL Szigetelőanyag Gyártó és Kereskedelmi Kft.

  1123 Budapest, Alkotás út 39/c.

  Cégünk szigetelőanyagokkal foglalkozik. A Rockwool csoport a világ első számú tűzbiztos kőzetgyapot gyártója. Termékeink hő-, hang-, homlokzatszigetelésre, tűzvédelemre nyújtanak megoldást. 1994 végén alakult Magyarországon a Rockwool Hungária Kft. a konszernen belül legnagyobb forgalmat bonyolító Deutsche Rockwool egyszemélyes leányválallalataként, melynek célja kezdetben a Rockwool kőzetgyapot termékek magyarországi bevezetése, importja és forgalmazása volt. A konszern 1997-ben megvásárolta sorrendben tiz...


  Részletek