Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

konditerem Taksony

kifejezésre
1

Konditerem Taksony keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club

  Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club - Konditerem Taksony - Tudakozó.hu Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club - Konditerem Taksony - Tudakozó.hu Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club - Konditerem Taksony - Tudakozó.hu Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club - Konditerem Taksony - Tudakozó.hu Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club - Konditerem Taksony - Tudakozó.hu Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club - Konditerem Taksony - Tudakozó.hu Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club - Konditerem Taksony - Tudakozó.hu

  2335 Taksony, Fő út 72.

  Budapesttől 5 km-re, Taksonyban a Fő út mellett 1997-ben megépítettük a környék legszínvonalasabb I. osztályú vendéglátóipari egységét és sportcentrumát, a Rengő Étterem és Palm Beach Squash Club-ot. Az épületben étterem, cukrászda és terasz, biliárdterem, különterem, squash pályák, body és fitness terem, szauna és szolárium állnak a kedves vendégek rendelkezésére.
  Látogasson el hozzánk, nem fog csalódni!
  www.rengo.hu


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak