Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

lovashintó Tahitótfalu

kifejezésre
1

Lovashintó Tahitótfalu keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bodor és Fiai 2003 Kft.

  2021 Tahitótfalu, Révállomás

  Tahitótfaju-Vác között üzemelő teherkomp.
  A komp minden évszakban szünetmentesen üzemel. Árvíz esetén is a hajózási zárlat elrendeléséig folyamatosan közlekedünk.
  Az 50 hektáron elterülő Bodor Major egész évben változatos programokkal és családbarát árakkal várja Önt mesés környezetben a Szentendrei-sziget egyik legszebb részén.
  Bodor Ferenc és családja ebbe a környezetbe álmodta meg és a tájba illően valósította meg a vidék egyedülállónak mondható lovaskomplexumát: a BODOR MAJOR -t.
  A különböző fajtákb...


  Részletek
 • 2. Bodor Major

  2021 Tahitótfalu, Révállomás

  A hegy, a víz, a síkság évezredek óta vonzotta az embert. Mindez megtalálható a Dunakanyarban a Szentendrei-szigeten. A tájat ligetek, a mélyebb részeken tőzeges mocsárrétek, s a közepét szélhordta homokbuckák alkotják. Bodor Ferenc és családja ebbe a környezetbe álmodta meg és a tájba illően valósította meg a vidék egyedülállónak mondható lovaskomplexumát: a Bodor Major-t.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak