Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

20 db találat

TV reklám

kifejezésre
1 | 2

TV reklám keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. AZT-Média Kft.

  AZT-Média Kft. - TV reklám - Tudakozó.hu

  1097 Budapest, Kén u. 5.

  Az AZT-Média Kft.-t 2008-ban azzal a céllal indítottuk, hogy a mozgóképes kommunikáció területén a legoptimálisabb, egyszerre magas színvonalú és költséghatékony produkciókat nyújtsunk ügyfeleinknek. Professzionális megoldásokat kínálunk a reklámfilmtől a videóklipen át az image filmig - az ötlettől a kész produkcióig.
  További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken. www.aztmedia.hu


  Részletek
 • 2. Sanoma Budapest Kiadói Zrt.

  Sanoma Budapest Kiadói Zrt. - TV reklám - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Montevideo u. 9.

  A Sanoma Budapest Kiadói Zrt. Magyarország vezető médiavállalata. A magazinpiacon a kiadó 42%-os piaci részesedéssel rendelkezik, több mint 600 munkatársa 20 milliárd forintnyi éves árbevételt ér el. A kiadó 35 magazin és 7 portál tulajdonosa és konferenciaszervező részlege, a Figyelő Fórum évente átlagosan 45 üzleti konferenciát és szemináriumot rendez. A cég 2002-ben indította be könyvkiadási, eseményszervezési és laphoz kötődő termékértékesítési tevékenységét, illetve márkakiadványok készítését végző rés...


  Részletek
 • 3. Gaston Stúdió

  1021 Budapest, Fekete I. u. 2.

  Cégünk hang- és filmfelvételek, utómunkák készítésével, színész és zene castinggal, reklámkészítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Fehérvár Televízió Kft.

  8000 Székesfehérvár, Jókai u. 15.

  A Fehérvár Televízió Kft. az önkormányzat tulajdonát képező közszolgálati televízió, melynek műsorát a megyeszékhelyen és annak körülbelül 40 kilométeres körzetében lehet fogni kábelen és antennával az UHF 48-as sávon.


  Részletek
 • 5. Totaal Reklám

  1091 Budapest, Márton u. 7.

  Cégünk tevékenységi köre: embléma-, arculattervezés-, céges nyomtatványok, szórólapok, prospektusok, katalógusok tervezése és gyártása, emblémázott ajándéktárgyak, cégtáblák, rádió és TV-reklámok, weboldal tervezése, internetreklámozás.


  Részletek
 • 6. Peak Stúdió Kft.

  1111 Budapest, Zenta u. 1. fsz. 2.

  Stúdiónk az egyik legmodernebb digitális hang-és képfeldolgozási technológia által biztosított minőség, és a számítógépes utómunka előnyeit ötvözve biztosítja megrendelőink kényelmét és elégedettségét. A modern technika nem csak kiemelkedő minőséget biztosít, hanem gyors, precíz munkavégzést is lehetővé tesz.

  A hangtechnikai helységeink mérete, és kialakítása gondos mérnöki munka eredménye, ez biztosítja a tökéletes akusztikai környezetet, mely alapja a minőségi munkának, hangzásnak....


  Részletek
 • 7. Csepp TV Kft.

  1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4/8.

  A Csepp TV 1993 óta működő televízió. Műsorszórással foglalkozunk, így a VHF-11-es csatornán antennával, valamint az UPC kábelhálózatán is megtalálhatók vagyunk. Műsorpolitikánk nagy hangsúlyt fektet a tájékoztatásra, információátadásra, a kulturális és sporthagyományok ápolására, ismeretterjesztésre, szórakoztatásra. Mottónk: "Csepp TV, ahol semmi sem lehetetlen".


  Részletek
 • 8. E-works Stúdió

  3525 Miskolc, Széchenyi u. 94. III/3.

  Fő tevékenységi körünk a teljeskörű programozás és internetszolgáltatás.


  Részletek
 • 9. Főnix Televízió

  1032 Budapest, Gyenes u. 8/a

  Cégünk a televíziózás területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 10. VR Professionals Kft.

  1123 Budapest, Csörsz u. 13.

  Cégünk digitális animációval foglalkozó interaktív produkciós stúdió.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak