Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

képviselet Törökbálint

kifejezésre
1

Képviselet Törökbálint keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Biotest Kft.

  Biotest Kft. - Képviselet Törökbálint - Tudakozó.hu Biotest Kft. - Képviselet Törökbálint - Tudakozó.hu Biotest Kft. - Képviselet Törökbálint - Tudakozó.hu Biotest Kft. - Képviselet Törökbálint - Tudakozó.hu Biotest Kft. - Képviselet Törökbálint - Tudakozó.hu Biotest Kft. - Képviselet Törökbálint - Tudakozó.hu

  2045 Törökbálint, Torbágy u.15/a

  A Biotest Hungaria Kft. a Biotest AG (Németország) gyógyszer, diagnosztikum és műszergyártó cégcsoport 100%-os leányvállalata.
  A Biotest Magyarországon 1988-ban mint kereskedelmi képviselet kezdte meg működését, majd 1994-óta Kft-ként tevékenykedik.
  1996-tól fokozatosan egyre több egyéb külföldi (német, osztrák, spanyol és angol) cég képviseletét is ellátja. Ezen cégek termékeivel kezdettől fogva kereskedelmi tevékenységet is folytat.
  A Biotest saját készítményeinek forgalmazása korábban kizárólag keres...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak