Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

rögzítéstechnika Szombathely

kifejezésre
1

Rögzítéstechnika Szombathely keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Észak-Ferr Kft.

  3527 Miskolc, Vásártéri u. 8.

  A miskolci székhelyű Észak-FERR Kft. 2010-ben alakult. Társaságunk fő tevékenységi köre az emelés- és rögzítéstechnikai eszközök gyártása, forgalmazása. ár a cég fiatal, kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal és piaci jelenléttel büszkélkedhetnek.

  Termékeinkkel az emelés és rögzítéstechnikai eszközök belföldi piacán meghatározó részesedéssel rendelkezünk, autóipari, építőipari és fuvarozó cégek beszállítói vagyunk. Termékeinket a lakosság számára is kínáljuk.Társaságunk mintaboltjában a műanyag...


  Részletek
 • 2. Metrikont Kötőelem és Rögzítéstechnikai Kft.

  9700 Szombathely, Csaba út 12/a

  Kötőelem és rögzítéstechnika terén szeretnénk az építő- és gépipari felhasználók egyedi igényeit is teljes mértékben kiszolgálni, hazánkban a legszélesebb kötőelem választékot kínálni.


  Részletek
 • 3. DOX VAKO Kereskedelmi Kft.

  9700 Szombathely, Széll Kálmán u. 14.

  Cégünk szívesen lát és fogad minden olyan érdeklődőt, aki európai minőségű, elfogadható árszintű termékkel kívánja saját tevékenységét még "minőségibbé" és sikeresebbé tenni!


  Részletek
 • 4. Varhol Kft.

  9700 Szombathely, Söptei u. 70.


  Részletek
 • 5. Kozma Műszaki Kereskedelmi Kft.

  9700 Szombathely, Kötő u. 30.


  Részletek