Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

szolgáltatás Szolnok

kifejezésre
1

Szolgáltatás Szolnok keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Nefag Zrt.

  Nefag Zrt. - Szolgáltatás Szolnok - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, József Attila út 34.

  Erdőgazdálkodási szolgáltatás, termelés, vadgazdálkodás, akác fűrészáru, szőlészeti termék gyártása, szálláshely-szolgáltatás.
  Tevékenység,szolgáltatás:
  Vadgazdálkodás
  Szálláshely-szolgáltatás
  Fűrész- és gyalult áruk gyártása
  Faanyag-felvásárlás
  ErdőtelepítésErdőkezelés
  Erdőgazdálkodási szolgáltatás
  Erdészeti mag és csemete értékesítés
  Egyéb erdőgazdálkodási szolgáltatás


  Részletek
 • 2. Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Szolgáltatás Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Szolgáltatás Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Szolgáltatás Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Szolgáltatás Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Szolgáltatás Szolnok - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, Abonyi út 88.

  A Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1996-ban alakult 3 főtevékenységre: gépjármű alkatrész kereskedelem, közúti árufuvarozás, valamint nyomdaipari szolgáltatás. Kezdetben az alkatrész kereskedelmet a keleti országból származó tehergépjárművekhez szerezte be (Kamaz, Liaz, Tátra, IFA). A korszakváltás után lecserélődtek a régi járművek, ezért a cég arculatának is azonosulnia kellett a nyugati országból származó gépjárművek alkatrész felhasználásához.
  Beszállítóink nemzetközileg is elismertek és e...


  Részletek
 • 3. Balajthy és Lányai Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  5000 Szolnok, Rákóczi út 24.

  A cég egyik profilját a squash-pálya üzemeltetés és szauna szolgáltatás adja. Emellett a kft. számítástechnikai berendezések forgalmazásával is foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Univerzál Kamionos Autósbolt

  5000 Szolnok, Abonyi út 88.

  Szolgtáltatásaink:
  -szóródó anyag szállítása,
  -gépi földmunka,
  -fuvarozás,
  -személygépkocsi alkatrészek,
  -karosszériaelemek,
  -nyomdaipari szolgáltatás,
  -haszongépjármű-alkatrészek forgalmazása,
  -kamionalkatrészek árusítása


  Részletek
 • 5. Ózon Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft.

  5000 Szolnok, Szolnok Ispán krt. 7 I/1

  Az Ózon Kft. alapvetően víz- és szennyvíztisztító rendszerek (kommunális-ipari), veszélyes hulladék-kezelő telepek igény szerinti megvalósításával,valamint a tisztítóberendezés nélküli ipari üzemekben keletkező gyűjtött (betárazott) olajos, zsíros emulziók, galván és festékes szennyvizek szolgáltatás keretében történő tisztításával foglalkozik.
  A komplex vállalkozásokon belül az előkészítést,a technológiai és rendszertervezést, bonyolítást, tervellenőrzést saját mérnökrodai tevékenységben végzi....


  Részletek
 • 6. Land 2020 Kft.

  5000 Szolnok, Kossuth tér 7. I / 6.

  A Land 2020 Kft. a Tejút Kft.-vel együttműködve csemegekukorica csuhé, préselt cukorrépaszelet, szenázs, kukorica szilázs, roppantott kukoricaszem kereskedelmével, silózásával és e termékek silótömlőbe történő töltésével foglalkozik. Évente mintegy 95.000 tonna takarmány ily módon történő forgalmazását, tárolását valósítottuk meg.


  Részletek