Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

szemüvegtartó Szolnok

kifejezésre
1

Szemüvegtartó Szolnok keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tengerszem Optika

  Tengerszem Optika - Szemüvegtartó Szolnok - Tudakozó.hu Tengerszem Optika - Szemüvegtartó Szolnok - Tudakozó.hu Tengerszem Optika - Szemüvegtartó Szolnok - Tudakozó.hu Tengerszem Optika - Szemüvegtartó Szolnok - Tudakozó.hu Tengerszem Optika - Szemüvegtartó Szolnok - Tudakozó.hu Tengerszem Optika - Szemüvegtartó Szolnok - Tudakozó.hu Tengerszem Optika - Szemüvegtartó Szolnok - Tudakozó.hu Tengerszem Optika - Szemüvegtartó Szolnok - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, Szapáry u. 10.

  Cégünk 1999 április 12-én alakult.Üzletünk alapításának alapötletét az adta,hogy Szolnokon legyen egy olyan optikai üzlet ahol a tradicionális kereskedelem elve érvényesül:

  személyre szabott kiszolgálás
  a "visszajáró" vásárlókat különleges kedvezményekkel látjuk el
  rugalmas nyitvatartási idő /igény esetén nyitvatartási időn kívül is fogadunk vásárlókat/
  amennyiben az objektív feltételek adottak sürgős esetekben 1 órás határidővel vállalunk munkát /új szemüveg készítés, javítás/...


  Részletek
 • 2. Optirex Kft.

  Optirex Kft. - Szemüvegtartó Szolnok - Tudakozó.hu

  1103 Budapest, Gyömrői út 128

  Az OPTIREX Optikai Szalonokat 1990-ben alapították azzal a céllal, hogy egy magas színvonalú, teljeskörű optikai szolgáltatást biztosítson a hazai piacon.
  A társaság tulajdonosai és menedzsmentje elkötelezett a szakmailag megalapozott és a kor igényein alapuló optikai szolgáltatás megszervezésében.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak