Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

nyomdai munka Szolnok

kifejezésre
1

Nyomdai munka Szolnok keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Nyomdai munka Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Nyomdai munka Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Nyomdai munka Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Nyomdai munka Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Nyomdai munka Szolnok - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, Abonyi út 88.

  A Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1996-ban alakult 3 főtevékenységre: gépjármű alkatrész kereskedelem, közúti árufuvarozás, valamint nyomdaipari szolgáltatás. Kezdetben az alkatrész kereskedelmet a keleti országból származó tehergépjárművekhez szerezte be (Kamaz, Liaz, Tátra, IFA). A korszakváltás után lecserélődtek a régi járművek, ezért a cég arculatának is azonosulnia kellett a nyugati országból származó gépjárművek alkatrész felhasználásához.
  Beszállítóink nemzetközileg is elismertek és e...


  Részletek
 • 2. Meló-Diák Szolnok Iskolai Szövetkezet

  5000 Szolnok, Gábor Áron tér 2.

  Magyarország első diákvállalkozásaként 1983 óta arra törekszünk, hogy fiatalos, kreatív csapatmunkával partnereink megelégedettségét szolgáljuk a diákság széles rétegeit juttatva keresethez, tapasztalathoz, sikerhez.


  Részletek