Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

névjegykártya Szolnok

kifejezésre
1

Névjegykártya Szolnok keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Névjegykártya Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Névjegykártya Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Névjegykártya Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Névjegykártya Szolnok - Tudakozó.hu Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Névjegykártya Szolnok - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, Abonyi út 88.

  A Copy & Sped Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1996-ban alakult 3 főtevékenységre: gépjármű alkatrész kereskedelem, közúti árufuvarozás, valamint nyomdaipari szolgáltatás. Kezdetben az alkatrész kereskedelmet a keleti országból származó tehergépjárművekhez szerezte be (Kamaz, Liaz, Tátra, IFA). A korszakváltás után lecserélődtek a régi járművek, ezért a cég arculatának is azonosulnia kellett a nyugati országból származó gépjárművek alkatrész felhasználásához.
  Beszállítóink nemzetközileg is elismertek és e...


  Részletek
 • 2. Pingáló Dekorációs Bt.

  5000 Szolnok, Magyar u. 6.

  Cégünk 1992-ben alakult reklám és dekorációs feladatok elvégzésére. Árban középkategóriásak vagyunk, viszont a minőségünk első osztályú.


  Részletek
 • 3. Grafiti Nyomda 97 Kft.

  5000 Szolnok, Dobó I. út 32/2.

  A Grafiti Nyomda kizárólag első osztályú, minpőségi munkát végez, gyors határidővel, rugalmasan és igen kedvező áron. Készítünk weblapot, vállalunk nyomdai előkészítést, kötészeti munkákat, és minden nyomdaipari termék előállítását a szórólaptól a könyvig. Ha minőség, akkor Grafiti Nyomda!


  Részletek