Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

esztergálás Szolnok

kifejezésre
1

Esztergálás Szolnok keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MB Gépészeti Kft.

  MB Gépészeti Kft. - Esztergálás Szolnok - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, Kőrösi út 43.

  Bányászati gépek, berendezések javítása, karbantartása.
  Vízbányászati fúróberendezések javítása.
  Szénhidrogén bányászat.

  Rendelkezünk MSZ EN ISO 9001: 2001 minősítéssel.

  Vállalkozunk még:

  > a fúráshoz szükséges szerszámok (forgatórudak, fúrórudak, súlyosbítók stb.) Tuboscope-os vizsgálatára és menet-felújításos javítására.

  > a fenti tevékenységhez szükséges kiegészítő eszközök (Diesel-motorok, szivattyúk, kompresszorok, nyomástartó edények, kitörés-gátlók és működtetők, elosztórendszerek, maga...


  Részletek
 • 2. Épforg Univerzál Kft.

  5000 Szolnok, Gyökér út 10.

  Cégünk 1992 áprilisában alakult. Fő tevékenységi körünk a fémmegmunkálás, melyben széleskörű átfogó szolgáltatást nyújtunk. Vállalkozásunk dimanikusan fejlődik. Megrendelőink között a Szolnok Neusider Papirgyár Rt-t, a Neusiedler AG Uhlmerfeld-Hausmening-et tudhatjuk. További cégek: Szolnoki Mezőgép Rt., Szolnoki Cukorgyárt Rt., Sappi Fine Paper.


  Részletek