Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

biztonsági rendszer Szolnok

kifejezésre
1

Biztonsági rendszer Szolnok keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Infra-Elektronik Kft.

  5000 Szolnok, Mártírok útja 32.

  Vállalkozásunk 1991 óta tevékenykedik a biztonságtechnika területén. Fő tevékenységünk az elektronikus behatolásjelző-, tűzjelző, beléptető, videó megfigyelő rendszerek telepítése, karbantartása. 24 órás távfelügyeleti rendszerünkhöz telefonon és URH rádión keresztül lehet jelzéseket küldeni. Autóelektronikai műhelyünkben hagyományos és műholdas autóriasztók, központi zárak, hangrendszerek, rádiótelefonok szakszerű szerelése és szervizelése folyik. Célunk: megbízóink igényeinek legmagasabb színvonalú kielég...


  Részletek
 • 2. Top-Sec 96 Kft.

  5000 Szolnok, Nagy Imre körút 10.

  Neves referenciákat feltüntetve, országosan vállalunk vagyonvédelmi feladatokat, behatolásjelző - beléptetőrendszerek tervezését, telepítését, karbantartását.


  Részletek