Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

büfé Szolnok

kifejezésre
1

Büfé Szolnok keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hotel Tranzit

  Hotel Tranzit - Büfé Szolnok - Tudakozó.hu Hotel Tranzit - Büfé Szolnok - Tudakozó.hu Hotel Tranzit - Büfé Szolnok - Tudakozó.hu Hotel Tranzit - Büfé Szolnok - Tudakozó.hu Hotel Tranzit - Büfé Szolnok - Tudakozó.hu Hotel Tranzit - Büfé Szolnok - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, Kőrösi út 45.

  A hotelben 15 db 2 ágyas, zuhanyzós, színes TV-vel és hűtővel felszerelt szoba várja a vendégeket, továbbá 5 db 3 csillagos színvonalú légkondicionált apartmanban tölthetik idejüket a pihheni vágyók.

  Áraink 2007.május 1.-től  Szoba (zuhanyfülkés)1-2 főre 5000 Ft / éj\x09
  Szoba (fürdőszobás)1-2 főre 6000 Ft / éj\x09
  Apartman 1-2-3 főre 9000 Ft / éj \x09
  Főiskolás kedvezmény\x09 2000 Ft / fő / éj -től
  Reggeli (kontinentális)\x09 ...


  Részletek
 • 2. Cora Hipermarket - Szolnok

  5000 Szolnok, Felső szandrai rét 1

  A magyarországi Cora hipermarket-hálózat az Európa több országában, az Antillákon és Guyanában jelenlévő Louis Delhaize csoport tagja. A cégcsoporthoz tartoznak a Match szupermarketek és a Profi diszkontok is.

  Európában 1969-ben jelent meg az első Cora nevet viselő áruház, azóta a kiváló minőséget képviselő áruházaival a Cora fontos kereskedelmi hálózattá alakult. A Cora 82 áruházat teremtett a világban és folyamatosan épülnek az újabbnál újabbak. A Cora jelen van Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgb...


  Részletek