Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

polisztirol Szigetszentmiklós

kifejezésre
1

Polisztirol Szigetszentmiklós keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Quadrant-Teraglobus Kft.

  Quadrant-Teraglobus Kft. - Polisztirol Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Quadrant-Teraglobus Kft. - Polisztirol Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Quadrant-Teraglobus Kft. - Polisztirol Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Quadrant-Teraglobus Kft. - Polisztirol Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Quadrant-Teraglobus Kft. - Polisztirol Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu

  2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 30

  A Quadrant-Teraglobus Kft. anyavállalata a Quadrant EPP - világvezető szerepet tölt be a műszaki műanyag félgyártmányok (lemezek, rudak, csövek) területén. Cégünk mögött az anyavállalat 50 éves tapasztalata, valamint jelentős piaci és különböző felhasználáshoz kapcsolódó szaktudása áll. A Quadrant-Teraglobus Kft innovatív és hatékony megoldásokat biztosít a nehézipar, vegyipar, élelmiszer-feldolgozás, papíripar, bélelés-technika, anyagkezelés és más iparágakban dolgozó vásárlóinak.

  Cégünk teljes körű sz...


  Részletek
 • 2. Revco Magyarország Kft.

  2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 5.

  A minőséget visszük otthonába!


  Részletek