Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

gépipar Szigetszentmiklós

kifejezésre
1

Gépipar Szigetszentmiklós keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt.

  Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Gépipar Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu

  2310 Szigetszentmiklós, Széchenyi út 70. - TELEPHELY

  Beszállítói tevékenység:
  Saját gyártói bázisunkra valamint kipróbált kooperációs partnereinkre támaszkodva mechanikai alkatrészeket, szerelt egységeket vagy komplett termékeket szállítunk partnereinknek. Adottságaink elsősorban műszer- és kisgépipari jellegű termékek kis és középsorozatú gyártására alkalmasak.
  Egyéb tevékenységek:
  - Műszaki tervezés
  - Általános gépi forgácsolás, szerelés
  - Finomlemez megmunkálás, lakatosmunkák
  - Felületkikészítés
  - SAJÁT TERMÉKEK: PET-palack és fém italdoboz tömöritő...


  Részletek
 • 2. SUTEC Hungária Kft.

  2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út. Hrsz. 0173/23

  Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a SUTEC Hungária Kft.-t.
  A cég 2001. év második felében alakult azzal a szándékkal, hogy a BEKA-MAX típusú központi zsírzó magyarországi értékesítését valamint alkatrész ellátását és javítását megoldja. A cég alapítója a SUTEC GmbH a németországi BEKA-MAX forgalmazó.

  Reméljük, hogy a közeljövőben megtisztel minket bizalmával.


  Részletek
 • 3. Kardos és Társa Bt.

  2310 Szigetszentmiklós, Híradó u. 53.

  Cégünk hidraulikus gépek javításával, karbantartásával, alkatrészgyártással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Tampon-Mix Kft.

  2310 Szigetszentmiklós, Csepeli u. 182/041 hrsz.

  Cégünk 7 éve áll az ügyfelek rendelkezésére a tamponnyomógépek, alkatrészek és festékek forgalmazásában.


  Részletek