Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

építőanyag kereskedelem Szigetszentmiklós

kifejezésre
1

Építőanyag kereskedelem Szigetszentmiklós keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Jurácsik Park Kft.

  Jurácsik Park Kft. - Építőanyag kereskedelem Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Jurácsik Park Kft. - Építőanyag kereskedelem Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Jurácsik Park Kft. - Építőanyag kereskedelem Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Jurácsik Park Kft. - Építőanyag kereskedelem Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Jurácsik Park Kft. - Építőanyag kereskedelem Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Jurácsik Park Kft. - Építőanyag kereskedelem Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu Jurácsik Park Kft. - Építőanyag kereskedelem Szigetszentmiklós - Tudakozó.hu

  2310 Szigetszentmiklós, Viza u.3.

  A Jurácsik Park Kft. nagy múltra tekint vissza. A céget hivatalosan csak 2001-ben hoztuk létre építőanyagok forgalmazására és szállítására, de tapasztalatunk a szállítmányozás területén évtizedekre nyúlik vissza.
  A bérfuvarozást a nagypapa kezdte el, akkor még csak lovas kocsival. Igazi családi vállalkozásról van szó: ez a foglalkozás 3 generáción keresztül öröklődött, majd Jurácsik Gábor alakította meg a Kft-t, melybe folyamatosan kapcsolódtak be a családtagok, létrehozva így a cég vezetőségét.
  A folyam...


  Részletek
 • 2. Tüzelő és Épitőanyagkereskedő Kft

  2310 Szigetszentmiklós, Petőfi u. 20.

  Cégünk építőanyagok kereskedelmével és házhoz szállításával foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak