Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

speditőr szolgáltatás Szentkirály

kifejezésre
1

Speditőr szolgáltatás Szentkirály keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft.

  Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás Szentkirály - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás Szentkirály - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás Szentkirály - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás Szentkirály - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás Szentkirály - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás Szentkirály - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás Szentkirály - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás Szentkirály - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás Szentkirály - Tudakozó.hu

  6031 Szentkirály, - Alsó, Benzinkút

  A KOVÁCS Kft. magyar tulajdonú magáncég. 1995-ben Betéti Társaságként jött létre, majd 1999-ben alakult át Kft.-vé. A társaság alaptőkéje 6.920.000,- Ft. Jelenleg 30 fővel dolgozik a cég, és megbízóink, illetve alvállalkozóink száma meghaladja a 120-at. A munkafeladatok ellátásához saját gépekkel rendelkezünk, de szükség esetén alvállalkozók bevonása is lehetséges.

  Az alapítást követően a Kft. belföldi fuvarozást és fuvarszervezést folytatott. Majd a cég megerősödését követően a tevékenységi körét folyam...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak