Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

gépipar Szentes

kifejezésre
1

Gépipar Szentes keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. EDISON Kft.

  1201 Budapest, Vécsei utca 6

  Cégünk elektromos szerszám, kéziszerszám forgalmazásával, javításával, szaktanácsadással foglalkozik. Jó munkához nemcsak idő, de jó szerszám is kell.


  Részletek
 • 2. Tejszolg-Szentes Kft.

  6600 Szentes, Nagynyomás 16.

  A TEJSZOLG - Szentes Kft. 1996-ban alakult, magyar tulajdonú vállalkozás. A szakmai múlt korábbra nyúlik vissza. Cégünk telephelyén elődeink 1975 óta foglalkoztak a rozsdamentes acélok megmunkálásával, hegesztésével és tejipari gépekkel.
  Termékeink közül az igényes minőségű, rozsdamentes acél élelmiszeripari tartályok adják eladásaink legnagyobb hányadát. Tartályaink 50.000 l-es térfogatig egyedi méretekkel készülnek, partnereink igényeihez igazodó tervezéssel és változatos felszereltséggel.
  A TEJSZOLG - ...


  Részletek
 • 3. Hús-Kor Kft.

  6600 Szentes, Szarvasi u. 6/A.

  Vállalatunk rozsdamentes élelmiszeripari gépek felújításával, javításával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. T & T Technik Kft.

  6600 Szentes, Nagynyomás 16.

  A gyár profilja a piaci igényekhez alkalmazkodva a hagyományos mezőgazdasági gépgyártás mellett a környezetvédelmi kommunális berendezések, hulladéktömörítő prések és konténerek gyártása Németországba a DIN szabvány szerint.


  Részletek