Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

ingatlan értékbecslése Szentendre

kifejezésre
1

Ingatlan értékbecslése Szentendre keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dobogókő Kft.

  Dobogókő Kft. - Ingatlan értékbecslése Szentendre - Tudakozó.hu

  2000 Szentendre, Jókai Mór u. 4.

  Ingatlanirodánk nevével ellentétben mi Szentendrén vagyunk megtalálhatóak, de tevékenységünk kiterjed a Pilis, Dunakanyar és a Szentendrei sziget területére. A Pilis spirituális központja Dobogókő, ezért választottuk ezt a nevet. Az előbb említett tevékenységeken kívül még épületkivitelezéssel, külső és belső javításokkal, tatarozással is foglalkozunk.


  Részletek
 • 2. Ingatlancentrum

  2000 Szentendre, Dózsa György u. 22.

  A Dunakanyar szívében, Szentendrén a 11-es főút mellett, a Dózsa György u. 22. szám alatt ingatlanirodánk munkatársai korszerű felszereltséggel, udvarias kiszolgálással várják kedves ügyfeleinket.


  Részletek
 • 3. Dr. Földi László és Társa Bt.

  2000 Szentendre, Damjanich u. 8.

  Cégünk 12 éve foglalkozik Szentendre és környékén ingatlanforgalmazással, közvetítéssel, értékbecsléssel, építési engedélyeztetési tervek készítésével. Minden tevékenység jogi hátterét biztosítjuk.


  Részletek
 • 4. Ezüstfenyő Kft.

  2000 Szentendre, Dunakanyar krt. 22/b.

  Cégünk Szentendre egyik legrégebbi vállalkozása. Munkatársaink segítségével ügyfeleink pontos, piaci értékbecsléshez juthatnak a megvásárolni kívánt vagy eladásra szánt ingatlanról. Működési területünk elsősorban Szentendre, ill. a Budakalász és Visegrád között fekvő települések.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak