Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

szerelési segédanyag Szekszárd

kifejezésre
1

Szerelési segédanyag Szekszárd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Szekszárd - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Szekszárd - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Szekszárd - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Szekszárd - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag Szekszárd - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Unio Bt.

  7100 Szekszárd, Bródy köz 26.

  Cégünk, az Unio Bt. 1992-ben alakult. Üzleti filozófiánk: Vásárlás után a vevő jön vissza, nem a termék. Forgalmazott márkáink a világ számos országában ismertek: Loctite, Henkel, Teroson, Wynns, Sonax, Car Plane, Rema Tip-Top, Valvoline, WD-40, Brigéciol, MoTip, Bison, Devcon, Turtle Wax, Dundi, Avisa, Filtron, Armafilt, NGK, FBS.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak