Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

nyomdai munka Szekszárd

kifejezésre
1

Nyomdai munka Szekszárd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MIND-DIÁK Szövetkezet, Szekszárd

  7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

  Szövetkezetünk 1990. januárjában alakult, végzős közgazdász és műszaki egyetemi hallgatók részvételével. Célunk az volt, hogy elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatók részére változatos munkalehetőségeket biztosítsunk, illetve segítsünk későbbi elhelyezkedésükben a velünk kapcsolatban álló cégeknél.


  Részletek
 • 2. Hűtő Plusz Kft.

  7100 Szekszárd, Szent L. u. 19.

  A HŰTŐ PLUSZ Kft több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a pénztárgépszalagok, árazócímkék és árazógépek forgalmazásának területén. A HŰTŐ PLUSZ Kft távlati céljai közt szerepel a közép-európai régióban történő ügyfél - hálózat bővítés és forgalmazási feladatok ellátása.


  Részletek
 • 3. Meló-Diák Szekszárdi Iroda

  7100 Szekszárd, Hunyadi u. 5.

  Magyarország első diákvállalkozásaként 1983 óta arra törekszünk, hogy fiatalos, kreatív csapatmunkával partnereink megelégedettségét szolgáljuk a diákság széles rétegeit juttatva keresethez, tapasztalathoz, sikerhez.


  Részletek