Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

kiskereskedelem Szekszárd

kifejezésre
1

Kiskereskedelem Szekszárd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Colorbeton Bt.

  Colorbeton Bt. - Kiskereskedelem Szekszárd - Tudakozó.hu Colorbeton Bt. - Kiskereskedelem Szekszárd - Tudakozó.hu Colorbeton Bt. - Kiskereskedelem Szekszárd - Tudakozó.hu Colorbeton Bt. - Kiskereskedelem Szekszárd - Tudakozó.hu Colorbeton Bt. - Kiskereskedelem Szekszárd - Tudakozó.hu Colorbeton Bt. - Kiskereskedelem Szekszárd - Tudakozó.hu

  7100 Szekszárd, Mérey u. 45.

  Társaságunkat 1994. évben hoztuk létre társaimmal, ekkor fő tevékenységünk a magasépítés volt. Elsősorban a különleges feladatokat kerestük. 1996-ban családi vállalkozássá alakultunk, ekkor már elsõsorban építőanyag és adalékszer kereskedés volt a fő profilunk.

  A szolnoki MICROPOL Hungária Kft-vel illetve a lepsényi székhelyű OIL-MIX Kft-vel kötöttünk forgalmazási szerződést. Ők két belga gyár - a genti COMPACTUNA és az oleni M.VAN MEERBEEK - termékeinek Közép-Keleteurópai kizárólagos forgalmazói....


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak