Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

hűtőszekrény Szekszárd

kifejezésre
1

Hűtőszekrény Szekszárd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KVANTUM Kft.

  KVANTUM Kft. - Hűtőszekrény Szekszárd - Tudakozó.hu KVANTUM Kft. - Hűtőszekrény Szekszárd - Tudakozó.hu KVANTUM Kft. - Hűtőszekrény Szekszárd - Tudakozó.hu KVANTUM Kft. - Hűtőszekrény Szekszárd - Tudakozó.hu KVANTUM Kft. - Hűtőszekrény Szekszárd - Tudakozó.hu KVANTUM Kft. - Hűtőszekrény Szekszárd - Tudakozó.hu KVANTUM Kft. - Hűtőszekrény Szekszárd - Tudakozó.hu KVANTUM Kft. - Hűtőszekrény Szekszárd - Tudakozó.hu

  7100 Szekszárd, Rákóczi u. 70.

  Tevékenység: számítástechnikai eszközök kiskereskedelme, oktatás és számítástechnikai szolgáltatások.


  Részletek
 • 2. Boley & Merk Kft.

  7100 Szekszárd, Szent László u. 22.

  Cégünk 1990-ben kezdte el bútorkereskedelmi tevékenységét a magyar piacon.


  Részletek
 • 3. Vendi Hungária Kereskedelmi Kft.

  7100 Szekszárd, Rákóczi u. 164.

  A VENDI HUNGÁRIA Kft. az 1985-ben alakított magánvállalkozás jogutódjakét jött létre. Vállalkozásunk két fő értékesítési területtel foglalkozik. Ezek a vendéglátóipar és az élelmiszerkereskedelem gépeinek és eszközeinek forgalmazását ölelik fel. Kínálatunkban megtalálhatók a konyhatechnológiai- és a tálalással kapcsolatos berendezések, fogyóeszközök, valamint az élelmiszer kereskedelemben használatos gépi berendezések, valamint a cukrászati gépek berendezések egyaránt.
  Minden igényt ki tudunk elégíteni a m...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak