Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

vámügynökségi szolgáltatás Szeged

kifejezésre
1

Vámügynökségi szolgáltatás Szeged keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Zoll-Platz Kft.

  6728 Szeged, Dorozsmai út 5-7.

  A Zoll-Platz Kft. a piaci és jogszabályozási vonatkozások naprakész ismeretével, munkatársai kitűnő szakmai tudásával és tapasztalatával kíván ügyfeleinek egyre magasabb színvonalú és szélesebb körű szolgáltatást nyújtani. A Zoll-Platz Kft. működési területe - amelyet folyamatosan szélesítünk - az ország dél-keleti határszakasza (Tompától Gyuláig), illetve Szeged.


  Részletek
 • 2. Zoll-Trial Kft.

  6728 Szeged, Balázs Béla u. 8.

  A Zoll-Trial Kft. 2002 év elején jött létre két nagy vámügyintézői tapasztalattal rendelkező személy közös vállalkozásaként. Szolgáltatásainkat az Európai Unióhoz való csatlakozásunk jegyében végezzük, ezen alapgondolat alapján építjük ki a cégünk tevékenységét.Célunk, hogy az ügyfeleink részére szállított áru, vámáruval kapcsolatos hatósági feladatokat elvégezzünk, ezzel is levéve a hivatali ügyintézés terhét a vállukról.Gyors fejlődésünket igazolja, hogy olyan tradicionális múlttal rendelkező vállalat sze...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak